Nytårsmenuen
VAGTELTERRIN MED SERRANO, PISTACIE & TRØFFELMAYONNAISE
Hallundbæks terrin af franske vagtelbryster, serranoskinke og pistacier,
confiteret vagtellår og bagte rødbeder marineret i balsamisk eddike, sennepskorn og olivenolie
Trøffelmayonnaise & små salater samt jordskokkechips
*
HUMMERBISQUE, FLØDE & SKALDYRFRIKASSÉ
Hummerbisque med cognac og fløde samt frikassé af krebsehaler,
rejer, fennikel & persilleolie
*
STEGT OKSEMØRBRAD, KARTOFFELGRATIN & BEARNAISE
Stegt oksemørbrad med kartoffelgratin med Vesterhavsost og syltede hvidløg,
kompot af fynske jordskokker og timianbagte gulerødder i sauce bearnaise
*
KARAMELMOUSSE, NØDDEPRALINE & VANILJECREME
Karamelmousse med flydende nøddepraline og top af lys chokolade, vaniljecreme,
broken gel af hindbær, samt crispy drys med tørrede blomster og hindbær
*
NÅR KLOKKEN SLÅR 24
Kransekage dyppet i chokolade
*